Verbeter jouw carrière als zorgprofessional met UP!

Ben je op zoek naar afwisseling en uitdaging binnen de (forensische) psychiatrie, verslavingszorg of intramurale jeugdzorg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden jou de mogelijkheid om je grenzen te verleggen en je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Waarom jij zou moeten kiezen voor Uitstekend Personeel:

Wij zijn dé bemiddelaar gespecialiseerd in het matchen van zorgprofessionals en opdrachtgevers in de (forensische) psychiatrie, verslavingszorg of intramurale jeugdzorg. Het vinden van de juiste opdrachtgever(s) kan een uitdaging zijn, vooral in de zorgsector. Samen met jou zoeken we naar de perfecte match. Vertrouw op ons ervaren team en ons uitgebreide netwerk om jouw carrière in de zorg tot een succes te maken. Welkom bij ons TEAM!

Twijfel? Laat zorgprofessionals jouw overtuigen:

Jeroen
Jeroen
sociotherapeut
Lees verder
Door het oprichten van ‘Trav’l begeleide vakanties’ enkele jaren terug, was ik genoodzaakt mijn contract bij de ggz-instelling waar ik werkte op te zeggen. Het gebrek aan flexibele tijdsinvulling was daar de reden van. Op dat moment ontdekte ik dat het werken als Zzp’er in de zorg een goede uitkomst was voor mij. Na voor verschillende bureaus te hebben gewerkt, kwam ik met Frank in contact. Dit contact was vanaf het begin prettig, evenals de daaropvolgende werkzaamheden voor UP. Wat mij opvalt is de kwaliteit van mijn collega UP’pers die ik op de werkvloer tegenkom. Frank en zijn team weten het voor elkaar te krijgen om een groeiend bestand van goed personeel te realiseren. Hierin weet UP zich te onderscheiden van andere bureaus. Daarnaast vind ik het erg prettig dat er veel persoonlijk contact is. Pien en Frank bellen of appen je, en weten precies welke diensten bij je passen. Hou dat persoonlijk karakter er in!
Christine
Christine
Begeleider
Lees verder
´Zo, dus jij bent Uitstekend Personeel?’ Met enige regelmaat word ik zo ontvangen op de verschillende werkplekken. En dat maak ik graag waar, met veel passie en plezier. Bij UP staat kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel, zowel in de samenwerking met de klant als de collega’s. Ik wens UP een mooie toekomst toe met gezonde groei, focus op kwaliteit en aandacht voor de zorg, waardoor wij ons blijven onderscheiden. Ik hoop nog een lange tijd deel te kunnen uitmaken van UP.
Jeroen
Jeroen
Groepsbegeleider
Lees verder
Op zoek naar opdrachten binnen de GGZ kwam ik uit bij UP. Het eerste gesprek voelde goed en nu, anderhalf jaar later, kan ik zeggen dat UP staat voor kwaliteit, samenwerking en ontwikkeling. Bij UP voel ik me gewaardeerd om wie ik ben en wat ik doe. Door de korte lijntjes is er sprake van persoonlijk en gelijkwaardig contact. Dit alles maakt dat ik met veel plezier voor UP werk en dat ik trots ben dat ik onderdeel mag zijn van het team. 

Waarom jij zou moeten kiezen voor Uitstekend Personeel:

Uitstekend personeel

 • Échte aandacht voor de mens
 • We nemen jou serieus
 • Binnen 48 uur jouw probleem opgelost
 • Jij bent de held
 • Welkom bij het TEAM!
 • Op de afdelingen zijn Uppers altijd gewild

Andere bemiddelaars

 • Binnen 1 minuut niet op een dienst gereageerd? Dienst weg
 • Wie ben jij ook alweer?
 • ZZP, zelfstandig zonder papieren
 • Teamgevoel? Niets voor mij
 • Jouw probleem is jouw probleem
 •  

Openstaande vacatures

Are you UP?!

Doe hier een open sollicitatie