UP voor zorgprofessionals

Sta je open voor afwisseling binnen de (specialistische) psychiatrie, verslavingszorg of gehandicaptenzorg? Wij bieden jou die uitdaging!

Na jouw interesse in één van onze openstaande functies nemen wij altijd contact met jou op. Zien wij een match? Dan gaan wij graag het gesprek aan. Wanneer dit van beide kanten bevalt, dan controleren wij het bezit en de echtheid van jouw documenten. Om bij onze opdrachtgevers aan de slag te kunnen hebben wij jouw diploma’s / uittreksel DUO en VOG nodig. Ook bellen we altijd een referent van jou. Zo zorgen we samen voor kwaliteit op de zorgafdelingen van onze opdrachtgevers.

Na ontvangst van alle juiste documenten staat niks een goede samenwerking met elkaar in de weg! Hierbij is het uitgangspunt om eenieders kwaliteiten tot zijn of haar recht te laten komen.

Klik hier voor de mogelijkheden die wij bieden voor onder andere persoonlijk-/groepsbegeleider, sociotherapeuten en verpleegkundige.

Jeroen, sociotherapeut

Door het oprichten van ‘Trav’l begeleide vakanties’ enkele jaren terug, was ik genoodzaakt mijn contract bij de ggz-instelling waar ik werkte op te zeggen. Het gebrek aan flexibele tijdsinvulling was daar de reden van. Op dat moment ontdekte ik dat het werken als Zzp’er in de zorg een goede uitkomst was voor mij.

Na voor verschillende bureaus te hebben gewerkt, kwam ik met Frank in contact. Dit contact was vanaf het begin prettig, evenals de daaropvolgende werkzaamheden voor UP.

Wat mij opvalt is de kwaliteit van mijn collega UP’pers die ik op de werkvloer tegenkom. Frank en zijn team weten het voor elkaar te krijgen om een groeiend bestand van goed personeel te realiseren. Hierin weet UP zich te onderscheiden van andere bureaus.

Daarnaast vind ik het erg prettig dat er veel persoonlijk contact is. Pien en Frank bellen of appen je, en weten precies welke diensten bij je passen. Hou dat persoonlijk karakter er in!

Christine, begeleider

´Zo, dus jij bent Uitstekend Personeel?’

Met enige regelmaat word ik zo ontvangen op de verschillende werkplekken. En dat maak ik graag waar, met veel passie en plezier. Bij UP staat kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel, zowel in de samenwerking met de klant als de collega’s. Ik wens UP een mooie toekomst toe met gezonde groei, focus op kwaliteit en aandacht voor de zorg, waardoor wij ons blijven onderscheiden. Ik hoop nog een lange tijd deel te kunnen uitmaken van UP.

Jeroen, groepsbegeleider

Op zoek naar opdrachten binnen de GGZ kwam ik uit bij UP. Het eerste gesprek voelde goed en nu, anderhalf jaar later, kan ik zeggen dat UP staat voor kwaliteit, samenwerking en ontwikkeling. Bij UP voel ik me gewaardeerd om wie ik ben en wat ik doe. Door de korte lijntjes is er sprake van persoonlijk en gelijkwaardig contact. Dit alles maakt dat ik met veel plezier voor UP werk en dat ik trots ben dat ik onderdeel mag zijn van het team. 

Arelys, sociotherapeut

Als psycholoog i.o. heb ik een duidelijk toekomstbeeld. Later wil ik mijn eigen praktijk oprichten en toekomstige cliënten passende zorg bieden. In de tussentijd ben ik als agogisch medewerkster al erg actief op de werkvloer om zo mijn kennis en ervaring met de doelgroep te vergroten. Ik heb besloten om mijn functie als ZZP’er voort te zetten zodat ik mezelf beter kan voorbereiden op mijn toekomst als zelfstandige binnen de GGZ.

In 2021 ben ik de samenwerking met Uitstekend Personeel aangegaan omdat ik ervan overtuigd ben dat de samenwerking mooie resultaten oplevert. Dankzij UP bevorder ik mijn eigen ontwikkeling in een vroeg stadium en kan ik de verdieping opzoeken door een breed scala aan verschillende werklocaties.

Frank en zijn gehele team zijn ontzettend gedreven en streven ernaar om de kwaliteit binnen de zorg aanzienlijk te verbeteren. Ik weet dat ik als ZZP’er met al mijn vragen bij hen terecht kan. Ik kan met veel tevredenheid zeggen dat ik hier doorgroeimogelijkheden zie en dat ik mij gewaardeerd voel binnen het team. Ook beschouw ik mijn collega’s van UP als eerlijke, fijne en doelgerichte mensen. Er is binnen de organisatie veel oog voor het individu en daar ben ik ze erg dankbaar voor.