Verbeter de kwaliteit van jouw zorginstelling met UP!

Heb je te maken met onverwachte bezettingsproblemen, zoals een drukke vakantieperiode, onverwachte opnames, opschaling of uitval van medewerkers? Geen zorgen, wij staan voor je klaar om je te helpen.

Waarom jij zou moeten kiezen voor Uitstekend Personeel:

Deze zorginstellingen gingen je al voor:

Waarom kiezen voor UP?

Wij begrijpen als geen ander dat jouw zorginstelling specifieke eisen heeft als het gaat om kandidaten. Wij houden rekening met deze eisen en zetten alles op alles om de beste kandidaat voor te stellen/de perfecte oplossing aan te reiken op basis van opleiding, ervaring, beschikbaarheid en werkdagen/tijden.

Heb je een specifieke zorgvraag? Geen probleem, wij gaan actief op zoek naar de juiste kandidaat die past bij jouw wensen en eisen. We luisteren naar wat je nodig hebt en vinden in ons netwerk van zorgprofessionals de ideale match

Wil je weten wat UP voor jouw zorgorganisatie kan betekenen op het gebied van groepsbegeleiders, verpleegkundigen, sociotherapeuten of andere zorggerelateerde functies? Wij gaan graag het gesprek met je aan en vinden altijd de beste oplossingen voor jouw exacte wensen, of je nu een kandidaat nodig hebt voor één dag, een paar jaar of alles daar tussenin.

Laat opdrachtgevers jou overtuigen

Lees verder
'Bij UP weten wij waar we aan toe zijn. Duidelijke en snelle communicatie'
Lees verder
'Wanneer wij een zorgprofessional van UP op de groep inzetten, weten wij dat er rust voor de cliënten en medewerkers ontstaat'
Lees verder
'De groepsbegeleidster van UP wist een stille cliënt toch aan het praten te krijgen, wij zijn haar dankbaar'
100% flexibel en betrouwbaar

24/7 bereikbaar voor jouw zorgvraag

300+ zorgprofessionals inzetbaar

En het team blijft maar groeien

150+ tevreden zorglocaties

Elke dag weer

”Met ons ervaren team van begeleiders en verpleegkundigen met een mbo-4, hbo- of wo-diploma helpen wij jouw zorginstelling graag. Of dit nou binnen de (forensische) psychiatrie, verslavingszorg of intramurale jeugdzorg is, wij lossen op een prettige manier jouw personeelstekorten op met aandacht en snelheid.”

Are you UP?!

We staan voor je klaar.