UP voor opdrachtgevers

Heb jij onvoorziene bezettingsproblemen: drukke (vakantie) periode, onverwachte opnames, opschaling of ziekte van medewerker(s)? Wij weten raad met de situatie en helpen jou graag verder.

Ervaringen van onze opdrachtgevers
'Bij UP weten wij waar we aan toe zijn. Duidelijke en snelle communicatie'
Ervaringen van onze opdrachtgevers
'Wanneer wij een zorgprofessional van UP op de groep inzetten, weten wij dat er rust voor de cliënten en medewerkers ontstaat'
Ervaringen van onze opdrachtgevers
'De groepsbegeleidster van UP wist een stille cliënt toch aan het praten te krijgen, wij zijn haar dankbaar'
Previous slide
Next slide

Verhalen van De Volckeart

Met ons ervaren team van begeleiders en verpleegkundigen met een mbo-4, hbo- of wo-diploma helpen wij jouw zorginstelling graag. Of dit nou binnen de (forensische) psychiatrie, verslavingszorg, volwassenenzorg of ouderenzorg is, wij lossen op een prettige manier jouw personeelstekorten op met aandacht en snelheid.

Waarom UP?

Jouw zorginstelling heeft een duidelijk beeld waar kandidaten aan moeten voldoen. Met betrekking tot opleiding, ervaring, beschikbaarheid en werkdagen en -tijden. Daar houden we dan ook altijd rekening mee met het selecteren van uitstekende kandidaten.

Een specifieke zorgvraag? UP gaat graag actief opzoek naar de passende kandidaat. Wij luisteren naar je wensen en doen er alles aan de juiste kandidaat te vinden in ons netwerk van zorgprofessionals.

Benieuwd naar wat UP voor jouw zorgorganisatie kan betekenen op het gebied van (groeps)begeleiders, verpleegkundigen, sociotherapeuten of andere zorg gerelateerde functies? Wij gaan graag het gesprek met je aan en beantwoorden jouw exacte wensen te allen tijde met de beste oplossingen. Of dit nu gaat om 1 dag, een paar jaar en alles daar tussen in, wij lossen het op.

Benieuwd naar wat UP kan betekenen voor jouw organisatie? Laat in onderstaand contactformulier je gegevens achter en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op. 

Contactformulier