Word klant van het beste uitzendbureau van Nederland

Kies voor kwaliteit op uw HIC-afdeling, goede zorg op uw geriatrie afdeling of betrokken begeleiders in uw beschermd wonen locatie. Profiteer van de jarenlange ervaring van onze verpleegkundigen en groepsbegeleiders. We leveren kwaliteit zoals die lang niet altijd vanzelfsprekend is.

Onze medewerkers hebben veel kennis van zaken, uitgebreide ervaring en weten hoe ze moeten omgaan met lastige crisissituaties. Zoekt u specialisten die snel kunnen handelen of heeft u een betrokken begeleider nodig? Wij zijn het beste uitzendbureau van Nederland voor de (specialistische) GGZ, verslavingszorg en gehandicaptenzorg.

Niet de grootste en de meest bekende

UP! is niet de grootste en zeker niet de meest bekende. In plaats daarvan zijn we het uitzendbureau met de beste zorgprofessionals. Met onze UP-pers op de werkvloer kunt u erop vertrouwen dat het goedkomt. Kies voor kwaliteit en de continuïteit van zekerheid.

Ervaar de kwaliteit, de rust en het gemak van uitstekend personeel op de werkvloer. Wij leveren professionals voor de GGZ, verslavingszorg en gehandicaptenzorg. Altijd met ervaring, VOG, diploma en referentiecheck.

‘Dat zal dan wel duur zijn!’ We begrijpen de associatie, maar kunnen onze UP-pers juist aanbieden voor een heel eerlijke prijs. We houden de kosten laag, zodat we u voordelig van dienst kunnen zijn. Benieuwd hoe we dat doen? Get UP! en neem contact met ons op, we leggen het u graag uit.

Direct op zoek naar Uitstekend Personeel?

UP! Staat 7 dagen per week voor u klaar. Wenst u meer informatie over onze diensten of bent u dringend op zoek naar een geschikte medewerker? Neem gerust even contact met ons op! Wij komen graag bij u op locatie voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Why do we get UP?

We gaan iedere dag voor de perfecte match tussen onze medewerkers en klanten. Het is de uitdaging om de tientallen ad-hoc aanvragen die we dagelijks krijgen direct de juiste aandacht te bieden.

Contact

Uitstekend Personeel
Weezenhof 2988
6536 HP Nijmegen

T: 085 – 081 05 40
M: up@uitstekendpersoneel.nl
W: www.uitstekendpersoneel.nl